مربای هویج بدون شکر مخصوص بیماران دیابتی

ثابت شده است که آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مضر در بدن مبارزه می کنند و این ما را مستعد ابتلا به سرطان می کند و دو آنتی اکسیدان اصلی در هویج کاروتنوئیدها و آنتوسیانین ها هستند.

کاروتنوئیدها رنگ مشخصه نارنجی و زرد را به هویج می دهند، در حالی که آنتوسیانین ها مسئول رنگ قرمز و بنفش آن هستند.

مربای هویج در برابر چه نوع سرطانی محافظت می کند؟

طیف گسترده ای از کاروتنوئیدهای رژیمی در مربای هویج بدون شکر وجود دارد که به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی آنها در کاهش رادیکال های آزاد در بدن، اثرات ضد سرطانی دارند.

سرطان ریه: یک مطالعه نشان داد سیگاری هایی که هویج مصرف نمی کنند در مقایسه با افرادی که حداقل یک بار در هفته هویج می خورند سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان ریه هستند.

سرطان روده بزرگ: در یک مطالعه جمعیت ژاپنی مشخص شده است که مصرف بتاکاروتن با ایجاد سرطان روده بزرگ ارتباط معکوس دارد.

سرطان خون: در یک مطالعه در سال 2011، عصاره آب هویج سلول های سرطان خون را از بین می برد و از پیشرفت آنها جلوگیری می کند.

سرطان پروستات: طبق مطالعه انجام شده توسط دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد، مردان جوانی که از رژیم غذایی غنی از بتاکاروتن استفاده می کنند، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند.

مربای هویج بدون شکر

 

سلامت قلب

آنتی اکسیدان ها همچنین خواص مفیدی برای قلب دارند و پتاسیم موجود در هویج به فشار خون طبیعی کمک می کند.

آنها همچنین حاوی فیبرهای گیاهی هستند که به حفظ وزن و کاهش احتمال بیماری های قلبی عروقی مانند فشار خون کمک می کنند.

تقویت سیستم ایمنی بدن

هویج حاوی ویتامین C است و ویتامین C به تولید کلاژن کمک می کند و کلاژن جزء کلیدی بافت همبند است و برای بهبودی ضروری است.

ویتامین C سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و یک سیستم ایمنی سالم می تواند با هر بیماری یا عفونتی مبارزه کند و ویتامین C شدت و طول مدت سرماخوردگی را کاهش می دهد.

تقویت سازمان
برای تقویت عمومی بیشتر بدن، مغز، دستگاه گوارش و مقابله با استرس/اضطراب، راه حل های موثری از طریق هومیوپاتی و طب سوزنی وجود دارد.