چاشنی و نگهداری نخود
بیشتر نخودها از هند، پاکستان و ترکیه می آیند و در سوپرمارکت های محلی، عمدتاً کالاهایی از منطقه مدیترانه در دسترس هستند که کمی بزرگتر و بژ هستند و در هند، دانه های کوچکتر تمایل دارند در دسترس باشند.
نخود امروز در بازار در خورش ها به عنوان ماده اصلی یا غذای جانبی طعم بسیار خوبی دارد.
از آنجایی که نخود یا از قبل پخته شده در قوطی یا خشک شده به دست ما می رسد، واقعاً در فصل نیست.
آنها را می توان در تمام طول سال در سوپرمارکت های مجهز، فروشگاه های آسیایی و فروشگاه های مواد غذایی سالم پیدا کرد.
مانند همه حبوبات، نخود خشک را تا زمانی که در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری کنید، میتوان برای سالها نگهداری کرد.
اگر خیلی گرم نگه داشته شوند، ممکن است رنگ خود را از دست بدهند و کنسرو نخود پخته شده را نباید بعد از گذشت زمان بهترین زمان مصرف کرد.
نکات آماده سازی
طعم نخود کمی مغزدار است و دانه ها بخش مهمی از بسیاری از غذاهای شرقی و مدیترانه ای هستند: فلافل از نخود له شده تهیه می شود و هوموس خوشمزه به صورت خمیری با دانه های کنجد تهیه می شود.
در آسیا، نخود در کاری محبوبیت دارد و به آن طعمی آجیلی می دهد و آرد نخود جایگزین آرد گندم است و می توان از آن در پخت و پز نیز استفاده کرد.
نکته: نخود سوخاری را نیز به عنوان میان وعده امتحان کنید.
دو نوع نخود وجود دارد که می توانید از سوپرمارکت بخرید: به صورت خشک شده که باید حدود 12 ساعت خیس شود و نخود از قبل پخته شده در قوطی و اگر نخود خشک خیس شده باشد، مایع آن را باید به دلیل فازین دور انداخت.
نخودهایی که روی آن شناور هستند نرم نیستند و سفت می مانند: آنها را نپزید! پس از نرم شدن، نخودها باید دو ساعت دیگر بجوشد.
اگرچه خوردن آنها به طور قابل توجهی بیشتر طول می کشد، اما نخود خشک شده طعم بهتری نسبت به نخود پخته دارد.