پس خوشمزه ترین سس های فرانسوی کدامند؟ برخی از پرکننده های دلچسب و غیرعادی را که امروز توضیح می دهیم، تهیه کنید.
چگونه سس فرانسوی درست کنیم؟ دستور العمل هایی مانند سس فرانسوی تک نفره می توانند شامل مواد کاملاً متفاوتی باشند به عنوان مثال، ما برای سس کره نیاز داریم:
موسیر تازه، یک قطب کوچک؛
خردل دیژون، یک قاشق کوچک؛
سرکه کم غلیظ (بالزامیک موروثی سفید بهتر است)، حدود 100 میلی لیتر؛
روغن آفتابگردان تصفیه شده – 150 میلی لیتر؛
خامه تازه به اندازه 30٪ چربی – 2 قاشق بزرگ؛
نمک، گیاهان خشک و همچنین فلفل سفید و آسیاب شده، احتیاط کنید.
شیوه آماده سازی
سس های فرانسوی، دستور العمل هایی که شامل استفاده از مخلوطی از گیاهان سالاد خشک می شود، به عنوان یک قاعده، خوشمزه ترین و معطر ترین هستند.
برای تهیه چنین سوخت گیری نت های ذکر شده باید با فلفل سفید و نمک مخلوط شده و سپس روغن آفتابگردان تصفیه شده و سرکه بالزامیک بریزید.
سس ها و مارینادهای آشپزی فرانسوی
آخرین مرحله
همه مواد را که در یک ظرف گذاشته شده مخلوط کنید، آنها باید 5-8 دقیقه از یک طرف باشند و بعد از این مدت سس کلاسیک فرانسوی آماده استفاده است.
می توان از آن به عنوان ماریناد برای هر محصول گوشت یا ماهی استفاده کرد.
با این حال سس خامه ای درست می کنیم و در این راستا، در وزن تمام شده نیز باید یک محصول لبنی تازه قرار داده شود.
مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید، به زمان بیشتری نیاز دارند تا مزه دار شوند و با فلفل و نمک (در صورت لزوم) مزه دار شوند و بلافاصله به مهمانان بمالید.
چگونه سر میز بیاوریم؟
تعداد کمی از دستور العمل های دقیق سس برای هر روز را می دانند.
استفاده صحیح از آنها بسیار مهم است به عنوان مثال، پر کردن سفید برای یک فرآورده گوشتی باید برای شام فقط در حالت گرم سرو شود.
لازم است تمام ظروف اصلی را پر کنید و سپس بلافاصله به خانه نشان دهید.