گربه ای که با خوردن برگه زردآلو از مرگ نجات یافت

مزایای برگه زردآلو به خوبی مستند شده است و از کمک به مدیریت دیابت تا کاهش التهاب را شامل می شود، آنها به اندازه زردآلو تازه مغذی هستند، منهای محتوای آب.

برگه زردآلو تهران حاوی آهن، فیبر، پتاسیم و ویتامین های A، C و E هستند علاوه بر این، آنها منبع غنی انرژی هستند و یک فنجان از این میوه های خشک می تواند 313 کالری برای شما تامین کند.

فیبر بالای برگه زردآلو نقش زیادی در رفع یبوست دارد.

آنها همچنین به لطف وجود آنتی اکسیدان هایی مانند زآگزانتین و لوتئین، سلامت چشم شما را تقویت می کنند و این مقاله به بررسی فواید این میوه های مغذی و میزان توصیه شده روزانه آنها می پردازد.

برگه زردآلو سرشار از مواد مغذی مهم از جمله فیبر، پتاسیم، آهن و ویتامین C است.

برخی تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است در دوران بارداری مفید باشد.

اگر در حد اعتدال مصرف شود، برگه زردآلو، مانند اکثر میوه های خشک، ممکن است به مکمل تلاش های کاهش وزن شما کمک کند.

سرشار از مواد مغذی هستند

برگه زردآلو سرشار از مواد مغذی حیاتی است و آنها مملو از پتاسیم، فیبر و چندین ماده مغذی دیگر هستند.

برگه زردآلو

صد گرم برگه زردآلو (یا حدود 30 نیمه برگه زردآلو) حاوی موارد زیر است:

241 کالری

4 گرم پروتئین

5 گرم چربی

63 گرم کربوهیدرات

3 گرم فیبر

1160 میلی گرم پتاسیم

55 میلی گرم کلسیم

3 میلی گرم آهن

32 میلی گرم منیزیم

71 میلی گرم فسفر

2 میکروگرم سلنیوم

180 میکروگرم ویتامین A

1 میلی گرم ویتامین C

10 میکروگرم فولات

زردآلو ارقام مختلف حاوی مقادیر مختلفی از ترکیبات پلی فنلی است.

اینها معمولاً حاوی گالیک اسید، روتین، اپی کاتچین، اسید فرولیک، اسید p-کوماریک، کاتچین، پروسیانیدین، کافئیک اسید، اپی گالوکاتچین و اسید کلروژنیک هستند.

از میوه خشک زردآلو برای تهیه برگ زردآلو استفاده می شود.

برگه زردآلو یکی از میوه های خشک پرطرفدار و مفید به دلیل داشتن مواد مغذی و ویتامین ها دارای خواص و فواید مختلفی برای بدن است.

برگه زردآلو طعم شیرینی دارد و از خواص آن می توان به تقویت سیستم ایمنی، کمک به کاهش وزن، درمان کم خونی، افزایش شیر مادر در زنان باردار، مراقبت از پوست، بهبود بینایی، درمان یبوست، رفع سوء هاضمه، ضد سرفه، جلوگیری از خونریزی، بهبود دهنده اشاره کرد.