برخی از انواع میوه های خشک مثل سیب خشک شده با افزودن شکر شیرین تر می شوند. این محصول غذایی معمولاً با فرآیند آب نباتی به دست می آید و به آن میوه قندی می گویند.
ما می دانیم که میوه های خشک در حال حاضر بسیار غنی از قند هستند، بنابراین اضافه کردن شکر بیشتر، یا شربت گلوکز، مطمئنا سالم نیست.
به همین دلیل، هنگام خرید میوه های کم آب، بسیار مهم است که همیشه برچسب حاوی مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا مطمئن شوید که قند اضافه ای ندارد.
در خاتمه، میوه خشک نیز مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر دارای جنبه های مثبت و منفی است.
مطمئناً برای شما مفید است زیرا مصرف متوسط آن به افزایش دریافت فیبر و مواد مغذی به ویژه آنتی اکسیدان ها کمک می کند.
در عین حال بسیار مهم است که مراقب باشید از دوزهای توصیه شده روزانه تجاوز نکنید.
سیب که از زمان های قدیم به خوبی شناخته شده است، میوه ای است که منشا آن منطقه قفقاز است. کاشت درخت سیب در نواحی مختلف ایتالیا منشا دوری دارد. امروزه تولید سیب در مناطق شمالی متمرکز شده است.
اکثریت قریب به اتفاق برداشت، در واقع، مربوط به مناطق ترنتینو آلتو آدیجه، امیلیا رومانیا و ونتو است. سایر مناطق با تولیدات نسبتاً قابل توجه پیمونت، لمباردی و کامپانیا هستند.
در این مقاله، بیایید با هم ببینیم که سیب چه فواید، انواع، ارزش غذایی دارد و کجا آن را پیدا کنیم.
سیب میوه درخت سیب است که یک گیاه قوی متوسط و بزرگ است. میوه ای که ما می شناسیم، یک پوم یا ملونیس به شکل کره، در واقع یک میوه کاذب است که از رشد ظرف گل همراه با تخمدان تشکیل می شود.
سیب میوه درخت سیب است که از خانواده روساسه و بومی آسیای مرکزی است. درخت سیب دارای سیستم ریشه ای سطحی است.
از تنه، با پوست معمولی صاف و حالت ایستاده، انشعاب هایی شبیه به درخت گلابی گسترش می یابد. به طور کلی درخت سیب دارای تاجی گسترده است.
برگها متناوب و ساده، با تیغه بیضی شکل، کمی دندانه دار، به طول 12.5 سانتی متر و عرض 3.6 سانتی متر، دمبرگ 2.5 سانتی متر طول دارد.
شاخه های مولد درخت سیب آنهایی هستند که 2 سال یا بیشتر سن دارند. شاخه های میوه دار دارای جوانه های کوچک و جوانه های میوه ای هستند که رشد می کنند